03.03.2021
ΑΛΛΑΤΡΑ - Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΑΛΛΑΤΡΑ – Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το Διεθνές Κοινωνικό Κίνημα ΑΛΛΑΤΡΑ ενώνει εκατομμύρια ανθρώπων, από περισσότερες από 140 χώρες ανά τον κόσμο, επειδή πραγματικά υπάρχουν πολλοί καλοί, ευγενικοί και δημιουργικά ενεργοί άνθρωποι που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Χάρη στις πρωτοβουλίες και τις ανιδιοτελείς πράξεις των μελών του Δ.Κ.Κ. ΑΛΛΑΤΡΑ σε διάφορα μέρη του κόσμου, εφαρμόζονται ποικίλα κοινωνικά σημαντικά πρότζεκτ, που σκοπεύουν στην αναβίωση των πνευματικών και ηθικών αξιών σε όλη την παγκόσμια κοινότητα. Στην πλατφόρμα του Δ.Κ.Κ. ΑΛΛΑΤΡΑ, μέσω διαδικτύου, πραγματοποιούνται μοναδικά διεθνή συνέδρια, στα οποία συμμετέχουν άνθρωποι από αίθουσες συσκέψεων και συνεδριακά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, αναπτύσσονται ζητήματα σχετικά με τη σημαντικότητα των μεταμορφώσεων της κοινωνίας και την ευκαιρία της αλλαγής του δείκτη της ανάπτυξης από καταναλωτική σε δημιουργική και εποικοδομητική με ειρηνικό τρόπο.

Μεγάλης κλίμακας συνέδρια έχουν γίνει μια ώθηση για δυναμικές δράσεις των ανθρώπων σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, με σκοπό να δημιουργήσουν πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συνέδρια που θα είναι προσβάσιμες σε όλους τους ανθρώπους. Με την πρωτοβουλία των μελών του Κινήματος από τον χώρο της πληροφορικής, έχουν υλοποιηθεί ιστοσελίδες με θέματα όπως “Κοινωνία. Η τελευταία ευκαιρία”, “Όχι στη βία μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία”, “Ο Παγκόσμιος Κοινός Σπόρος” και πολλά άλλα πρότζεκτ του Κινήματος. Ήδη τώρα, χάρη στην κοινή προσπάθεια των ανθρώπων, οι ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες σε πολλές γλώσσες.

Τα κινηματογραφικά συνεργεία της διεθνούς εθελοντικής τηλεόρασης ΑΛΛΑΤΡΑ TV παρίστανται σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις ανά την υφήλιο, όπου διεξάγουν χιλιάδες δημόσιες έρευνες και συνεντεύξεις με ανθρώπους διαφόρων επαγγελμάτων, εθνικοτήτων και κοινωνικού στάτους, πέρα από πολιτική και θρησκεία, σε θέματα ανθρωπιάς, ευγένειας και ενότητας στην κοινωνία.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής επικοινωνίας, δημιουργούνται μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ανά τον κόσμο. Μια δημιουργική και εποικοδομητική κοινωνία ξεκινά εδώ και τώρα από το ζωντανό παράδειγμα κάθε ανθρώπου που ζει και πράττει με το ΑλλάτΡα μέσα του!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠАГКОΣМIOΣ KOINOΣ ΣПОРОΣ

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της Διεθνούς εθελοντικής τηλεόρασης ΑΛΛΑΤΡΑ TV

Η επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Κοινωνικού Κινήματος “ΑΛΛΑΤΡΑ”

info@allatra.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.