28.02.2021
ΑλλάτΡα - το βιβλίο, που ενώνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

ΑλλάτΡα – το βιβλίο, που ενώνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Όπως λέγεται στο βιβλίο της Αναστασία Νόβιχ “ΑλλάτΡα” – μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια για τον κόσμο και τον άνθρωπο: “Όλοι οι άνθρωποι, από τη φύση της Πνευματικής τους αρχής, είναι καλοί, επειδή όλοι έχουν Ψυχή και με αυτή την έννοια όλοι μεταξύ τους είναι οικείοι και κοντινοί, είναι από τον κόσμο του Θεού. Και αυτό ενώνει όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την κοινωνική θέση, τον τόπο κατοικίας, τη θρησκεία και την εθνικότητα του σώματός τους. ”

Ενεργοί συμμετέχοντες του Διεθνές κοινωνικού κινήματος ΑΛΛΑΤΡΑ από διάφορες χώρες υποστήριξαν το κοινό κύμα της Ένωσης και της Δημιουργίας.

Με σκοπό την εξάπλωση της Αρχέγονης Γνώσης, η οποία αναφέρεται στα βιβλία της Αναστασία Νόβιχ, οι εθελοντές εφαρμόζουν με πράξεις την εσωτερική ανάγκη να μοιραστούν με αυτές τις μοναδικές πληροφορίες.

Τέτοια παραδείγματα δημιουργικής δραστηριότητας και ειλικρινής ανιδιοτελής ένωσης των ανθρώπων εμπνέουν πολύ για μία ενεργή δράση, για μία ειλικρινή υπηρεσία, εφόσον μαζί μπορούμε περισσότερα, μαζί είμαστε μια οικογένεια.

Το βιβλίο «ΑλλάτΡα»

Διεθνές κοινωνικό κίνημα ΑΛΛΑΤΡΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση info@allatra.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.