03.03.2021
Δημιουργική Κοινωνία. Ποιο ήταν το όνειρο των προφητών

Δημιουργική Κοινωνία. Ποιο ήταν το όνειρο των προφητών. ΑΝΑΚОIΝΩΣΗ. 20 Μαρτίου 2021

Παγκόσμιο διαδικτυακό συνέδριο «Δημιουργική Κοινωνία. Ποιο ήταν το όνειρο των προφητών» 20 Μαρτίου 2021 στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Ένα άνευ προηγουμένου γεγονός της σύγχρονης ιστορίας, πρωτοβουλία ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι σταμάτησαν να σιωπούν για τα σημαντικά προβλήματα της κοινωνίας μας. Αν όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο ευτυχίας και αγάπης, γιατί έχουμε έναν κόσμο βίας και καταστροφής; Πρέπει να οικοδομήσουμε έναν διαφορετικό, δημιουργικό κόσμο. Κι εμείς, οι άνθρωποι, μπορούμε να το κάνουμε!

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Στις 11 Μαΐου 2019, το Διεθνές Συνέδριο «Κοινωνία. Η τελευταία ευκαιρία»:

140 χώρες από όλο τον κόσμο,

εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακές συνδέσεις,

εκατοντάδες πλατφόρμες μετάδοσης

Ταυτόχρονη μετάφραση σε 7 γλώσσες.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2020, έγινε Παγκόσμιας κλίμακας διαδικτυακό Συνέδριο «Δημιουργική Κοινωνία. Ενωμένοι μπορούμε»:

180 χώρες του κόσμου,

εκατομμύρια διαδικτυακές συνδέσεις,

χιλιάδες πλατφόρμες μετάδοσης,

Ταυτόχρονη μετάφραση σε 35 γλώσσες.

Οι άνθρωποι εξέφρασαν την πραγματικότητα του σήμερα και ανακοίνωσαν ότι θέλουν την Δημιουργική Κοινωνία. Σε όλους τους πολιτισμούς, υπάρχει μια εικόνα ενός ιδανικού κόσμου στον οποίο οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν.

Αυτός είναι ο κόσμος για τον οποίο μιλούσαν οι προφήτες. Έφτασε η ώρα που μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία;

Ας συναντηθούμε! Στις 20 Μαρτίου 2021, 17:00 ώρα Ελλάδος, στην διεθνή διαδικτυακή εκδήλωση μεγάλης κλίμακας «Δημιουργική Κοινωνία. Ποιο ήταν το όνειρο των προφητών», πρωτοβουλία των συμμετεχόντων του πρότζεκτ «Δημιουργική Κοινωνία».

Αυτή είναι η μέρα που ο κόσμος θα ενωθεί για να ανακαλύψει όλη την αλήθεια. Λάβετε μέρος μαζί με όλη την ανθρωπότητα και διαδώστε το μήνυμα.

#ΔημιουργικηКοινωνια #allatraunites #ΠοιοΗτανΤοΟνειροΤωνΠροφητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.