28.02.2021
Άραγε ακούει ο Θεός τον άνθρωπο;

Άραγε ακούει ο Θεός τον άνθρωπο;

Σήμερα, εκατομμύρια πιστοί διαφορετικών θρησκευτικών ονομασιών στρέφονται προς τον Θεό στις προσευχές τους. Όμως ο Θεός άραγε ακούει τον άνθρωπο; Πότε αρχίζει ένας αληθινός διάλογος με τον Θεό και ο άνθρωπος, ως Пροσωπικότητα, έρχεται σε επαφή με τον Пνευματικό Кόσμο;

«Ο Θεός είναι χαρά. Ο Θεός είναι Аγάπη. Στον Πνευματικό Кόσμο δεν μπορεί να υπάρξει θλίψη, απλά απουσιάζει Και αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχει πάντα η χαρά μέσα του, οπου κι αν βρίσκεται ένας άνθρωπος και ό, τι κι αν του συμβεί». – Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ, εκπομπή «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΗ»

Για όλους τους ανθρώπους με καλή θέληση, ο Θεός είναι πραγματικά Ένας, ανεξάρτητα από τη θρησκεία. Και η γλώσσα της επικοινωνίας των ανθρώπων είναι η ίδια – είναι η γλώσσα της πνευματικής Αγάπης, των βαθιών αισθημάτων, όπου δεν υπάρχει χώρος για διαχωρισμό από το συνειδητό. Τι ενώνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τόπο κατοικίας, την εθνικότητα, τη θρησκεία, την κοινωνική θέση; Συνεντεύξεις με ανθρώπους από διάφορες χώρες του κόσμου και διαφορετικούς ηπείρους.

Διεθνές έργο «Ο Παγκόσμιος Κοινός Σπόρος»

Η επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Κοινωνικού Κινήματος “ΑΛΛΑΤΡΑ”: allatra.org

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της Διεθνούς εθελοντικής τηλεόρασης ΑΛΛΑΤΡΑ TV: allatra.tv

Email: info@allatra.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.