03.03.2021

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΤΡΌΠΟΙ ΕΠΊΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το μέλλον της ανθρωπότητας

Κάθε άνθρωπος θέλει να είναι ευτυχισμένος. Μπορούμε όμως να πούμε την κοινωνία μας ευτυχισμένη; Ο καθένας από εμάς σίγουρα θα ήθελε να ζει σε έναν κόσμο όπου ο ίδιος, η οικογένειά του και όλοι οι άνθρωποι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Ωστόσο, τι είδους κόσμο βλέπουμε σήμερα;

Οι πραγματικότητες της εποχής μας

Αλλά η ανθρωπότητα έχει μια ευκαιρία

Η μοναδική παγκόσμιας κλίμακας εκδήλωση  “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ.” στις 15 Μαΐου 2021, στην πλατφόρμα του Διεθνούς Κοινωνικού Κινήματος ΑΛΛΑΤΡΑ, θα ενώσει ανθρώπους από 180 χώρες σε ένα online συνέδριο σε έναν ανοιχτό παγκόσμιο διάλογο:

“Θέλουμε μια δημιουργική κοινωνία;”

Σε αυτό το ιστορικό διεθνές τηλεοπτικό συνέδριο, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο

Η εκδήλωση της 15ης Μαΐου 2021 είναι το επόμενο βήμα μετά το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο «ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Н ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» που διεξήχθη στις 11 Μαΐου 2019. Στο συνέδριο οι άνθρωποι εξέφρασαν τα πιο επίμονα ζητήματα της εποχής μας και την αλήθεια που έχει αναστατώσει όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι κατάλαβαν: για να αλλάξει πραγματικά ο κόσμος προς το καλύτερο, είναι απαραίτητο να αλλάξουμε την ίδια τη μορφή της παγκόσμιας κοινωνίας από καταναλωτική σε δημιουργική και να την αλλάξουμε ειρηνικά. Και μόνο οι ίδιοι οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Σήμερα, είναι τόσο σημαντικό για εμάς ως ανθρωπότητα να βλέπουμε αυτό το κοινό μέλλον στο οποίο θέλουμε να φτάσουμε ως μια ενιαία ανθρώπινη οικογένεια.

Χρειαζόμαστε μια δημιουργική κοινωνία και πώς την βλέπουμε

Οι δημιουργικές αλλαγές ξεκινούν με την απόφαση των ανθρώπων και αυτή η απόφαση γίνεται η αρχή του μέλλοντος!

Μια τηλεδιάσκεψη μεγάλης κλίμακας στις 15 Μαΐου 2021 θα οργανωθεί από τους ίδιους τους ανθρώπους στις δικές τους χώρες και περιοχές!

Θα ζούσαμε ήδη σήμερα σε μια δημιουργική κοινωνία αν είχαμε αρχίσει να ενεργούμε χθες.