25.02.2021

Δημιουργική κοινωνία.

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ στη διεθνη διαδικτυακή τηλεόραση «ΑΛΛΑΤΡΑ TV» σχετικά με τη Δημιουργική κοινωνία.

Τι είναι η δημιουργική κοινωνία με απλά παραδείγματα, κατανοητά για όλους; Πώς να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη της Δημιουργικής Κοινωνίας εστιασμένης στα αγαθά και τις ελευθερίες ενός Ανθρώπου το συντομότερο δυνατόν; Λεπτομερείς πληροφορίες για τα 8 Θεμέλια της Δημιουργικής Κοινωνίας . Παραδείγματα από τη ζωή. Τι είναι το στάτους του Ανθρώπου στη Δημιουργική Κοινωνία; Αυτοδιοίκηση της κοινωνίας. Τι προοπτικές ανοίγει η Δημιουργική Κοινωνία για την ανθρωπότητα; Πώς θα σας βοηθήσει και πώς θα επηρεάσει τη ζωή των παιδιών, εγγονών, δισέγγονων σας;

Ποιοί είναι οι πραγματικοί λόγοι για την εμφάνιση κρίσεων και συγκρούσεων στην κοινωνία και ποιοί είναι οι τρόποι επίλυσής τους; Ποιες είναι οι θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ της καταναλωτικής μορφής της κοινωνίας και της δημιουργικής; Η αλήθεια όπως είναι. Ένας κόσμος χωρίς πολέμους, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς φτώχεια είναι εφικτός!

Συγκλονιστικές δηλώσεις, απλές απαντήσεις σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη κοινωνία σε μια συνέντευξη με τον Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνές Κοινωνικό Кίνημα «ΑΛΛΑΤΡΑ» https://allatra.org

Επίσημη ιστοσελίδα του «Δημιουργική κοινωνία» ΔΚΚ «ΑΛΛΑΤΡΑ» https://allatraunites.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της διεθνούς τηλεόρασης Διαδικτύου «ΑΛΛΑΤΡΑ TV» https://allatra.tv

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@allatra.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.