28.02.2021
Η ώρα έφτασε

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που μπορεί ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ | Διαδικτυακό συνέδριο για όλους τους ανθρώπους

Εσύ είσαι αυτός που μπορεί να αλλάξει αυτόν τον κόσμο. Η ώρα έφτασε! Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της καταναλωτικής μορφής της κοινωνίας. Για να επιβιώσει η ανθρωπότητα, απαιτείται μια νέα μορφή της κοινωνίας — η δημιουργική.

Μια δημιουργική κοινωνία είναι ο κοινός στόχος γύρω από τον οποίο ενώνονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας νέος φορέας ανάπτυξης, ο οποίος είναι τώρα η πραγματική διεξοδος για τον πολιτισμό μας. Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος; Τι μπορούν να κάνουν όλοι και εσύ προσωπικά για αυτό; Ας βρούμε μαζί – όλη η ανθρωπότητα – τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 15:00 GMT, θα πραγματοποιηθεί το μοναδικό διαδικτυακό συνέδριο «Δημιουργική κοινωνία. Ενωμένοι μπορούμε» σε περισσότερες από 12 γλώσσες του κόσμου. Ζωντανά στο allatra.tv, στο allatraunites.com και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του κόσμου.

Μόνο εμείς, οι ίδιοι οι άνθρωποι, μπορούμε να υλοποιήσουμε την Δημιουργική κοινωνία στην πραγματικότητα. Τώρα είναι σημαντικό ο κάθε κάτοικος του πλανήτη να μάθει για αυτήν την ενοποιητική ιδέα. Η αλλαγή ξεκινά από εμάς και από τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε μεταξύ μας.

Μοιραστείτε τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το συνέδριο με όλους, και χάρη σε εσένα, εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα ζήσουμε σε μια κοινωνία που αξίζει στον ΆΝΘΡΩΠΟ!

Ζωντανή μετάδοση στις 20 Δεκεμβρίου 2020 σε περισσότερες από 12 γλώσσες (έναρξη στις 15:00 GMT): https://allatraunites.com/el

Ζωντανή μετάδοση στο YouTube: https://youtu.be/_yaGtz8nZbk

Λάβετε μέρος στο πρότζεκτ «Δημιουργική κοινωνία»: https://allatraunites.com/el/join-us

Εκπομπή με τη συμμετοχή του Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ «Δημιουργική κοινωνία ενώνει όλους»: https://youtu.be/HVJNvS9ntkw

Επίσημο email του ΑΛΛΑΤΡΑ TV: info@allatra.tv

#ΔημιουργικηКοινωνια #allatraunites #ΕνωμενοιΜπορουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.