28.02.2021
Φαντάσματα. Παιχνίδι Επαγγελματιών. Αόρατος κόσμος

Φαντάσματα. Παιχνίδι Επαγγελματιών. Αόρατος κόσμος

Σε αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε να δούμε το φαινόμενο του φαντάσματος απ’ όλες τις μεριές και να ερευνήσουμε την ύπαρξη της θεωρίας και της εκδοχής για την φύση της προέλευσης και της εκδήλωσης αυτού του φαινομένου. Συλλέξαμε γεγονότα για τα φαντάσματα και τα αναλύσαμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τι λένε οι ερευνητές; Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο στην ψυχολογία, στην φυσική, στην παραψυχολογία. Τι λένε οι μύθοι διαφόρων λαών του κόσμου και αντιμετώπιζαν από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι τα φαντάσματα. Δείξαμε ενδιαφέροντα γεγονότα και σύγχρονες ιστορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συναντήθηκαν με τα φαντάσματα.

Τι είδους επιστημονικές και ψυχολογικές έρευνες διεξάγονταν στην μελέτη του φαινομένου του φαντάσματος;

Τι αποτελέσματα είχαν;

Σε αυτό το Παιχνίδι οι ερευνητές, οι οποίοι έχουν άμεσα ασχοληθεί με την μελέτη του φαινομένου του φαντάσματος απαντούν στις ερωτήσεις και μοιράζονται με την κατανόηση τους και με τα αποτελέσματα των ερευνών.

Ποιά είναι η αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου στον χριστιανισμό και στο ισλάμ; Γι’ αυτό το θέμα μιλάνε στο παιχνίδι οι αντιπρόσωποι αυτών των θρησκειών.

Στα πλαίσια αυτού του Παιχνιδιού θα αναλύσουμε επίσης ένα ενδιαφέρον πείραμα το οποίο έγινε από τους συμμετέχοντες του ΑΛΛΑΤΡΑ TV, οι οποίοι συνάντησαν ένα πρωτότυπο φαινόμενο.

Η εκπομπή “Παραφυσικά φαινόμενα στον άνθρωπο“.

Η εκπομπή “Σχετικά με την μαγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.