28.02.2021
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ALLATRAUNITES. 2020.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη μοναδική παγκόσμια πρωτοβουλία του Διεθνές Κοινωνικού Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ»: «Το παιχνίδι των επαγγελματιών. Ο κοινός σπόρος. Κοινωνία. Τελευταία ευκαιρία».

11 Μαΐου 2019, 5 μ.μ. – 10 μ.μ. (MSK)

Τόπος: Ατλάντα, GA, ΗΠΑ +62 θέσεις σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα διεθνές γεγονός που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μια πραγματική ευκαιρία που δίνει στους ανθρώπους του πλανήτη την ευκαιρία να ενωθούν στη ζωντανή επικοινωνία και τη συζήτηση επίκαιρων και ζωτικών θεμάτων που αφορούν τον καθένα μας.

Αυτή η πρωτοβουλία του Διεθνές Κοινωνικού Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ» θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε πολλές χώρες. Σε αίθουσες συνεδρίων ανά τον κόσμο, χιλιάδες συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν στη γενική ζωντανή μετάδοση μέσω του Διαδικτύου. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει χιλιάδες ειδικούς, εκπροσώπους δημόσιων, θρησκευτικών, πολιτιστικών οργανώσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τέχνη, διπλωματία, διάφορα επαγγέλματα, ηλικίες, θρησκείες και εθνικότητες – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζούμε τώρα και τα παιδιά μας θα ζήσουν αύριο.

Συμμετέχουσες χώρες στις οποίες μπορείτε να παρευρεθείτε προσωπικά στην αίθουσα: ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Σλοβακία, Λετονία, Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αρμενία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Τουρκία.

Η εκδήλωση βασίζεται στο θεμελιώδες κοινωνικό ερευνητικό έργο «Ο κοινός σπόρος» του Διεθνές Κοινωνικού Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ», στο οποίο συμμετείχαν άτομα από περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Το Διεθνές Κοινωνικό Кίνημα «ΑΛΛΑΤΡΑ» είναι μια μορφή αλληλεπίδρασης εκτός πολιτικής και θρησκείας μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής κοινωνικής θέσης, επαγγελμάτων και εθνικοτήτων. Εμείς, άνθρωποι από όλο τον κόσμο, συνειδητοποιούμε τη σημασία της αναβίωσης της ανθρωπότητας και των πνευματικών και ηθικών αξιών στην κοινωνία μας. Πολλά δημιουργικά έργα και καλές πράξεις υλοποιούνται χάρη στην πρωτοβουλία και τις αδιάκριτες ενέργειες ενεργών συμμετεχόντων στο ΔКК «ΑΛΛΑΤΡΑ» από όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.