28.02.2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Στις 11 Μαΐου του 2019 στη διεθνή πλατφόρμα του Κοινωνικού Κινήματος “ΑΛΛΑΤΡΑ” συνέβη ένα μοναδικό γεγονός σε παγκόσμια κλίμακα – διεθνής τηλεδιάσκεψη ” ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ.” Αυτό το μεγάλο γεγονός ξεκίνησε από την πόλη Ατλάντα, Τζώρτζια (ΗΠΑ).

“ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.” είναι το πρώτο συνέδριο στην ιστορία της ανθρωπότητας στο παγκόσμιο επίπεδο που συγκέντρωσε τους ανθρώπους σε μια ζωντανή σύνδεση από πολλές χώρες του κόσμου. Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε πολλές αίθουσες συνεδρίων σε διάφορα μέρη του πλανήτη και ταυτόχρονα ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους μέσω Διαδικτύου για να συζητήσουν ανοιχτά και με ειλικρίνεια τα σημαντικά και πραγματικά κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας.

Μεταξύ των χωρών ήταν οι ΗΠΑ, η Ουκρανία, η Ρωσία, Λευκορωσία, Ελβετία, Τσεχία, Ισπανία, Σλοβακία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καζακστάν, Γερμανία, Ουζμπεκιστάν, Ηνωμένο Βασίλειο, Μολδαβία, Ιταλία, Λετονία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Βουλγαρία και άλλοι. Οι άνθρωποι ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, θρησκεία, επάγγελμα, κοινωνική θέση για πρώτη φορά στον κόσμο ενώθηκαν και εξέφρασαν την αλήθεια ανοιχτά, το κύριο ερώτημα που ανησυχεί το σύνολο του πολιτισμού: “Πώς, εμείς, η ανθρωπότητα, μπορούμε να αλλάξουμε τον κατεύθυνση της ανάπτυξης της κοινωνίας από την καταναλωτική στην δημιουργική;”

Οι παρόντες (δημόσια πρόσωπα, πρόξενοι, εκπρόσωποι διαφόρων οργανώσεων, τιμώμενες προσωπικότητες και άλλοι προσκεκλημένοι) εξέφρασαν τη συναίνεση και πραγματική ετοιμότητα να προωθήσουν και να συμμετάσχουν στην ευρεία διάδοση αυτών των πληροφοριών και την προετοιμασία για την παγκόσμιας κλίμακας εκδήλωση νέας μορφής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ 2020”.

Κάθε ομιλητής εξέφρασε τη γνώμη των χιλιάδων και κάθε παρευρισκόμενος ήταν εκπρόσωπος διαφορετικών κοινοτήτων. “Ήταν πραγματικά αυτό που είχε ταλαιπωρήσει/επιβάρυνε όλους! Είμαστε ευτυχείς που ακούστηκε τελικά η πραγματική αλήθεια, χωρίς πολιτικές διανθίσεις και παιχνίδια των ΜΜΕ. Αυτό δείχνει ότι εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε ισχυροί στην ενότητα μας και η καλοσύνη είναι ακόμα ζωντανή σε διάφορες χώρες!” – παρατήρησαν οι παρόντες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν οι εξής :

Πώς εξελίχθηκε η καταναλωτική μορφή της κοινωνίας διαμορφώθηκε σε αδιέξοδο ως προς την ανάπτυξη του πολιτισμού μας; Τι μπορούμε να κάνουμε, όλοι μαζί, για να εγκαταστήσουμε ειρηνικά στην τη μορφή μιας δημιουργικής κοινωνίας, χωρίς να βλάψουμε τις χώρες και τους λαούς, χωρίς καμία υλική απώλεια για κανένα;;

Γιατί στον 21ο αιώνα, εξακολουθούμε να έχουμε παγκόσμια προβλήματα όπως πολέμους, διεθνείς συγκρούσεις, φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις, αφού οι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες του κόσμου θέλουν καταρχάς το ίδιο πράγμα, ειρήνη και ευτυχισμένη ζωή;

Οι άνθρωποι σαφώς επισημαίνουν ότι οι πόλεμοι οργανώνονται για να κερδίσουν κάποιοι τα εκατομμύρια, αλλά μήπως μπορούν να κερδίσουν τα χρήματα με άλλο τρόπο, όχι με θάνατο; Η απεριόριστη κεφαλαιοποίηση διεγείρει τους ανθρώπους να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και πέφτοντας στην παγίδα του πειρασμού της εξουσίας, ένα άτομο επιδιώκει να κερδίσει όλο και περισσότερο. Αλλά ένας τέτοιος καταναλωτικός τρόπος ζωής οδηγεί στην κατάρρευση ολόκληρης της παγκόσμιας κοινωνίας.

Ποιός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος των ΜΜΕ σε μια δημιουργική κοινωνία; Γιατί υπάρχουν τόσες θρησκείες στον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει η ανθρωπιά στην κοινωνία;

Ποιος δημιούργησε για την ανθρωπότητα τον λεγόμενο “δείκτη του ρολογιού της” Ημέρας της Κρίσης” και το προώθησε στα παγκόσμια ΜΜΕ ως “παράγοντα στην ένταση της διεθνούς κατάστασης και του ανταγωνισμού του πυρηνικού εξοπλισμού”, γιατί ορίστηκε το 12 ως “αποκάλυψη και πλήρης καταστροφή της ανθρωπότητας”;

Πως να ενώσουμε όλους τους ανθρώπους με καλή θέληση; Υπάρχει διέξοδος! Μαζί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά!

Σε αυτήν την μεγάλης κλίμακας εκδήλωση, άνθρωποι από όλο τον κόσμο πρότειναν να συναντηθούν όλοι σε ένα χρόνο, το δεύτερο Σάββατο του Μαΐου, για να διοργανώσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο διεθνές online – συνέδριο “ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ 2020” #allatraunites, όπου θα συγκεντρωθεί όλος ο κόσμος και θα προσκληθούν εκπρόσωποι και ηγέτες όλων των χωρών και θα επιλέξουν συλλογικά μια νέα πορεία για την ανάπτυξη της ανθρωπότητας, καθώς και να συζητήσουν τα πιο σημαντικά θέματα που σχετίζονται με αυτό.

Τώρα ο καθένας μπορεί πραγματικά να κάνει πολλά! Το μέλλον εξαρτάται από την προσωπική επιλογή του καθενός!

Η πλήρης έκδοση της ταινίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ” θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο ALLATRA TV.

Διεθνές κοινωνικό κίνημα “ΑΛΛΑΤΡΑ”: https://allatra.org

Επίσημη ιστοσελίδα του πρότζεκτ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ” : https://allatraunites.com/

Επίσημο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@allatraunites.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.