28.02.2021
Οι πραγματικότητες των κατακλυσμών. Πώς αλλάζουν οι ζωές των ανθρώπων;

Οι πραγματικότητες των κατακλυσμών. Πώς αλλάζουν οι ζωές των ανθρώπων;

Η ταχεία αλλαγή του κλίματος στη Γη κερδίζει δυναμική. Οι φυσικές καταστροφές προκαλούν έκπληξη στους ανθρώπους, καταστρέφοντας τα πάντα στο δρόμο τους. Κάνουν τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τους στερούν τα μέσα διαβίωσης τους. Кακή συγκομιδή, πείνα και ασθένειες, επιταχύνουν την παγκόσμια αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη.

Кατά το προηγούμενο έτος σημειώθηκε ένας μεγάλος αριθμός κλιματικών γεγονότων καταστροφικού χαρακτήρα. Αυτό προκάλεσε σοβαρή ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα. Στην καταναλωτική κοινωνία, ακόμη και αν υπάρχουν ανθρώπινοι νόμοι σε χαρτί, στην πράξη κάθε θύμα μένει μόνο του με τα προβλήματα του. Τι περιμένει όλους μας στο εγγύς μέλλον;

Όλα τα αναφερόμενα στην έκθεση «Σχετικά με τα προβλήματα και τις συνέπειες της γενικής αλλαγής του κλίματος στην Γη. Αποτελεσματικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων», που δημοσιεύθηκε το 2014, γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ.

Η Έκθεση«Σχετικά με τα προβλήματα και τις συνέπειες της γενικής αλλαγής του κλίματος στην Γη. Αποτελεσματικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων»

Η Έκθεση «Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑΤΡΑ»

ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

Αναστασία Νόβιχ. Το βιβλίο «ΑλλάτΡα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.