25.02.2021
«ΟΙ ΠΡΟАΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ». Τι πραγματοποιείται;

«ΟΙ ΠΡΟАΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ». Τι πραγματοποιείται;

Οι προαγγελίες των έσχατων ημερών. Τι πραγματοποιείται;

Οι προβλέψεις για τους πρόσφατους καιρούς γίνονται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Σήμερα μπορούμε να δούμε όλα τα σημάδια για τα οποία οι πρόγονοί μας, μας προειδοποίησαν στις γραφές των διαφόρων θρησκειών του κόσμου: Η πνευματική και ηθική παρακμή της ανθρωπότητας, παγκόσμιες φυσικές καταστροφές, επιτάχυνση του χρόνου κ.λπ.

Οι γνώσεις που δίνονται στο βιβλίο «ΑλλάτΡα» και στα προγράμματα με τη συμμετοχή του Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ, δίνουν ολοκληρωμένες απαντήσεις στα εσωτερικά πνευματικά ζητήματα του ανθρώπου, πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας και την κοινωνία. Το δημιουργικό παράδειγμα των συμμετέχοντων του Διεθνούς Κοινωνικού Κινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ» δίνει μια κατανόηση για το πώς μπορείτε, δουλεύοντας με τον εαυτό μας, να ενεργείτε και να δουλεύετε μαζί προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας, μεταμορφώνοντάς την και τον εαυτό σας δημιουργικά. Το μέλλον εξαρτάται από την επιλογή των ανθρώπων!

Η Έκθεση «Σχετικά με τα προβλήματα και τις συνέπειες της γενικής αλλαγής του κλίματος στην Γη. Αποτελεσματικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων»

Αναστασία Νόβιχ. Το βιβλίο «ΑλλάτΡα»

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. Η Αρχή ενός μεγάλου Κακού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.