03.03.2021
Όμοια σύμβολα σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Αλλάτ και ΑλλάτΡα. Ιστορία. Σύμβολα

Όμοια σύμβολα σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Αλλάτ και ΑλλάτΡα. Ιστορία. Σύμβολα.

Αρχαία Σύμβολα Αλλάτ και ΑλλάτΡα σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Ιστορία. Στοιχεία. Σύμβολα.

Τα σύμβολα Αλλάτ και ΑλλάτΡα, από τα αρχαία χρόνια εμφανίζονται σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου, σε κάθε ήπειρο. Στο βίντεο αυτό παρουσιάζεται η ιστορική συλλογή των σημάτων και των συμβόλων του Αλλάτ και του ΑλλάτΡα από την Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική, την Ωκεανία.

Για το τι σηματοδοτούν αυτά τα σύμβολα, πως έκαναν την εμφάνιση τους, πως τους αντιλαμβάνονταν οι αρχαίοι άνθρωποι και ποιός ο λόγος που τους τοποθετούσαν σε όλα τα ιερά αντικείμενα και τοποθεσίες που είχαν νόημα γι αυτούς δείτε στην εξαιρετική ταινία «Ο συνειδητός Νους και η Пροσωπικότητα. Από το αναπόφευκτα νεκρό στο αιωνίως ζωντανο».

Η ταινία αυτή είναι ζωντανή συζήτηση με τον Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ. Είναι ένα ζωντανό βιβλίο. Είναι η αρχή των παγκόσμιων γεγονότων, που αναπόφευκτα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται από εδώ και πέρα. Είναι το αποτέλεσμα αυτουνού,που συνέβει στις 21 του Δεκέμβρη του 2012. Είναι το αμέσως επόμενο βήμα μετά το βιβλίο «ΑλλάτΡα».

Η αποκάλυψη του συστήματος. Οι Γνώσεις που χαθηκαν στο πέρασμα των αιώνων. Εργαλεία, χάρη στα οποία οι άνθρωποι θα μπορέσουν να αποκτήσουν την αληθινή Ελευθερία από το σύστημα που τους υποδουλώνει, λειτουργόντας κρυφά μέσω του συνειδητού. Μοναδική εμπειρία και πρακτική στην επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο. Ζωντανή συζήτηση, για όσους επιθυμούν να γίνουν κομμάτι του Απεριόριστου Κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.