28.02.2021
Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο; | ΑΛΛΑΤΡΑ

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο; | ΑΛΛΑΤΡΑ

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι η κατανάλωση και η καταναλωτική κοινωνία. Όλοι γνωρίζουμε αυτές τις έννοιες στην πράξη, αφού σε μια τέτοια κοινωνία ζούμε σήμερα. Αλλά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν τώρα να αναρωτιούνται: Θέλω να ζήσω σε μια τέτοια κοινωνία; Ή επιλέγω να ζήσω σε μια διαφορετική κοινωνία;

Σήμερα, στην πλατφόρμα του Διεθνούς Κοινωνικούς Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ», οι άνθρωποι συζητούν ένα μοντέλο μιας Δημιουργικής Κοινωνίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε ανθρώπου στον πλανήτη. Οι άνθρωποι δεν αναμένουν ότι κάποιος θα έρθει και θα κάνει κάτι, αναλαμβάνουν την ευθύνη και ενεργούν. Στον κύκλο φίλων, συγγενών, γνωστών και ξένων, οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλάνε για το πώς βλέπουν μια κοινωνία δημιουργίας, ευτυχίας και αμοιβαίας βοήθειας. Επίσης, σε ολόκληρο τον κόσμο διεξάγονται πολυάριθμες κοινωνικές έρευνες για να μάθουμε από όλους σε ποια κοινωνία θα ήθελε να ζήσει.

Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση για το μοντέλο μιας δημιουργικής κοινωνίας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια κάτω από το βίντεο ή μέσω επίσημης αλληλογραφίας.

Μαζί, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά!

Round Table. Creative and Constructive Economy. LIMITATION OF CAPITAL. Questions and Answers

Science and Higher Education in a Creative and Constructive Society. Game of Professionals

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.