28.02.2021
Πώς να μην κολλήσετε τον κορονοϊό;

Πώς να μην κολλήσετε τον κορονοϊό;

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, σήμερα, πιθανότατα, η πιο συχνή λέξη που παίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η λέξη “κορονοϊός”. Και σε αυτό το εκπομπή της σειράς προγραμμάτων “Το Ισλάμ είναι η Θρησκεία της Αγάπης” θα μιλήσουμε για απλούς και γενικά προσιτούς μεθόδους για την καταπολέμηση του “κορονοϊού”, για τα οποία μας είπε ο σεβαστός Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ.

Αυτές οι συνταγές είναι εξαιρετικά απλές και επομένως εξαιρετικά αποτελεσματικές. Χρησιμοποιώντας τες, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και τους συγγενείς σας από τον κορονοϊό και από οποιονδήποτε άλλο επιβλαβή ιό για το ανθρώπινο σώμα.

Για εκείνους τους ανθρώπους που γνωρίζουν ήδη ποιος πραγματικά είναι ο Ίγκορ Μιχάιλοβιτς, δεν θα τους εκπλήξει το γεγονός ότι αυτές οι μέθοδοι και οι συνταγές δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Εξάλλου, η σοφία αυτού που στο Ισλάμ ονομάζεται Ιμάμ Μαχντί, ισχύει για όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Συνεπώς, οι συμβουλές και οι συστάσεις του είναι χρήσιμες τόσο στην πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου όσο και στις φυσικές πτυχές της ζωής μας σε αυτόν τον κόσμο. Ευχαριστώ στον Παντοδύναμο Αλλάχ για τη χάρη και την ευσπλαχνία του και για εκείνον που εκπληρώνοντας τη θέληση του Αλλάχ, βοηθά σήμερα την ανθρωπότητα!

Εκπομπές με συμμετοχή του Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ

Εκπομπή “Το κάλεσμα του Μαχντί

Σειρά εκπομπών “Το Ισλάμ είναι η Θρησκεία της Αγάπης

Εκπομπή “ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Εκπομπή “ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΏΡΑ

Βιβλίο “ΑλλάτΡα” της Αναστασίας Νόβιχ

e-mail: islam@allatra.tv

Επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Κοινωνικού Κινήματος ΑΛΛΆΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.