25.02.2021
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΥΚΛΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΥΚΛΟ

Η μυστική αρχαία κοινότητα «Ο ΕΝΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ» ελέγχει τόσο τις θρησκευτικές οργανώσεις, όσο και τα μυστικιστικά τάγματα και όλους τους κλάδους των «Ελευθεροτεκτόνων». Αυτό είναι ένα ορατό τμήμα της σύγχρονης πυραμίδας της εξουσίας. Περιλαμβάνει εκπροσώπους της παγκόσμιας ελίτ, της ποπ κουλτούρας, της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Οι εκπρόσωποι του «ΈΝΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ», πραγματοποιούν αιματηρές θυσίες παιδιών για να ενισχύσουν τη δύναμή τους πάνω στους ανθρώπους από την εποχή των Σουμερίων. Ιστορικές αποδείξεις, σύγχρονες καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, έγγραφα και έρευνες, οι οποίες έχουν επανειλημμένα καλυφθεί και δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συλλέχθηκαν χάρη στον Καναδό ιερέα και συγγραφέα Kevin Annette («Διεθνές Δικαστήριο των Δικαιωμάτων στις Βρυξέλλες (ICLCJ)») πώς, ανά τον κόσμο, οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ελίτ εξέθεταν παιδιά άλλων ανθρώπων, σε βίαια κακοποίηση, βιασμούς, διασκέδαση κατά το κυνήγι, χρησιμοποιώντας τα παιδιά ως ζωντανούς στόχους και τρόπαια και σκοτώνοντάς τα, ως θυσία στον σατανά. Στις τελετές των θυσιών των παιδιών, συμμετέχουν ανώτατοι εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας, στρατιωτικοί, εκπρόσωποι των ανώτατων αρχών από διάφορες χώρες και η παγκόσμια ελίτ.

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο τώρα, που η λατρεία του σατανά επιβάλλεται ανοιχτά στους νέους σε διάφορες χώρες (επιβάλλεται φόβος, η επιθυμία για απεριόριστο κέρδος, ναρκωτικά και αλκοόλ, λατρεία του σατανά) μέσω της βιομηχανίας του κινηματογράφου, εκπρόσωποι της παγκόσμιας σόουμπιζ που ελέγχονται από τον “Ένατο Κύκλο”. Στατιστικά στοιχεία του WHO για τα αγνοούμενα παιδιά.

Η σκληρή πραγματικότητα του αόρατου κόσμου. Για ποιον χρησιμεύει η ανθρωπότητα ως τροφή και τι συμβαίνει πέρα από το αόρατο; Ποιος ευθύνεται και τι πρέπει να γίνει; Ποια είναι η έξοδος από αυτή την κατάσταση;

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Η ελίτ στην αναζήτηση της αθανασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.