28.02.2021
μέλλον τα παιδιά μας

Θα έχουν μέλλον τα παιδιά μας;

Πόλεμοι, βία, πείνα, αγώνας για επιβίωση, διαφθορά, δουλεία, εξαπάτηση – είναι αυτό το μέλλον που θα αφήσουμε στα παιδιά μας; Αξίζουν να πεθάνουν από τους πολέμους και τις κλιματικές καταστροφές που έχουν ήδη σαρώσει ολόκληρο τον πλανήτη σήμερα; Είμαστε ικανοποιημένοι με τη καταναλωτική μορφή της κοινωνίας που υπάρχει εδώ και 6000 χρόνια και έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της σήμερα;

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2020, θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδήλωση που θα αλλάξει την ροή της ιστορίας – το Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο «Δημιουργική κοινωνία. Ενωμένοι μπορούμε» στην πλατφόρμα του ΔΚΚ ΑΛΛΑΤΡΑ στο πλαίσιο του καθολικού πρότζεκτ «Δημιουργική κοινωνία».

Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, για να δει ότι μια ευτυχισμένη, άνετη, δίκαιη, ασφαλής κοινωνία είναι μια απόλυτη πραγματικότητα. Και ενωμένοι μπορούμε να την δημιουργήσουμε πολύ γρήγορα.

Το συνέδριο θα εξετάσει τα ακόλουθα θέματα:

– Ποιες απειλές θέτει η καταναλωτική μορφή της κοινωνίας στη σύγχρονη ανθρωπότητα;

– Μπορεί η ανθρωπότητα να επιβιώσει;

– Σε τι είδους κοινωνία θέλουν πραγματικά να ζουν οι άνθρωποι;

– Τι είναι η Δημιουργική κοινωνία και πώς διαφέρει από την καταναλωτική;

– Ποια είναι τα θεμέλια μιας τέτοιας κοινωνίας και ποια είναι τα στάδια της οικοδόμησής της;

– Γιατί το μέλλον του πολιτισμού μας εξαρτάται από τις ενέργειες κάθε ανθρώπου;

– Τι μπορεί να κάνει ο κάθε άνθρωπος ώστε η Δημιουργική κοινωνία από αύριο να γίνει η πραγματικότητα μας;

Σήμερα το μέλλον μας και των παιδιών μας πραγματικά εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο. Ή θα θεωρήσουμε ότι τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς, ή θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μέσα για να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για αυτό το συνέδριο.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε αύριο όλη η ανθρωπότητα να ενώσει τις προσδοκίες της για την δημιουργία της κοινωνίας που ονειρεύεται ο καθένας – μια Δημιουργική Κοινωνία των ευτυχισμένων ανθρώπων! Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!

Ζωντανή μετάδοση στις 12/20/2020 σε περισσότερες από 12 γλώσσες (έναρξη στις 17:00 ώρα Ελλάδος): Δημιουργική κοινωνία. Ενωμένοι μπορούμε | Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο

Λάβε μέρος στο πρότζεκτ «Δημιουργική κοινωνία»: https://allatraunites.com/el/join-us

Επίσημο email του ΑΛΛΑΤΡΑ TV: info@allatra.tv

#ΔημιουργικηКοινωνια #ΑΛΛΑΤΡΑ #ALLATRATV #ALLATRAUNITES

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.