28.02.2021
οι Προφήτες

Τι αντιμετωπίζουν οι Προφήτες σε αυτόν τον κόσμο;

Τι αντιμετωπίζουν οι Προφήτες σε αυτόν τον κόσμο; Τι συμβαίνει όταν ένας Προφήτης έρχεται στον κόσμο; Τι απαιτούν οι άνθρωποι από αυτόν; Ποιος προκαλεί αμφιβολίες και άρνηση στον άνθρωπο σε σχέση με τον Προφήτη; Ποιος είναι ο σκοπός του ερχομού των Προφητών σε αυτόν τον κόσμο; Γιατί οι Γνώσεις που έφερναν οι Προφήτες αλλοιώθηκαν μέσα στους αιώνες; Τι χρειάζεται για να αποφευχθεί η αλλοίωση των Γνώσεων;

«ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ»

Αυτή είναι μια ζωντανή συνομιλία με τον Ίγκορ Μιχάιλοβιτς Ντανίλοβ. Είναι ένα ζωντανό βιβλίο. Είναι η αρχή των παγκόσμιων γεγονότων που αναπόφευκτα θα εξελιχθούν περαιτέρω. Είναι η συνέπεια των όσων συνέβησαν στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Είναι το επόμενο βήμα μετά το βιβλίο «ΑλλάτΡα».

Η αποκάλυψη του συστήματος. Η Γνώσεις, που χάθηκαν στους αιώνες. Εργαλεία, χάρη στα οποία πολλοί άνθρωποι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πραγματική Ελευθερία από την υποδούλωση του συστήματος, που λειτουργεί κρυφά μέσω του συνειδητού. Μοναδική εμπειρία και πρακτική επαφής με τον Πνευματικό κόσμο. Ζωντανή συνομιλία για όσους θέλουν να γίνουν μέρος του Απέραντου Κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.