03.03.2021
Η ταινία Ο Κοινός σπόρος. Το πρώτο μέρος. Η επιλογή.

Η ταινία Ο Κοινός σπόρος. Το πρώτο μέρος. Η επιλογή.

Ο «Παγκόσμιος Κοινός Σπόρος» είναι ένα θεμελιώδες κοινωνικό ερευνητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Κοινωνικού Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ».

Н ταινία «Ο Παγκόσμιος Κοινός Σπόρος. Πρώτο μέρος. Η ΕΠΙΛΟΓΗ». https://www.youtube.com/watch?v=mXBKF

Μοναδική, ανεπανάληπτη στον κόσμο διεθνή κοινωνική έρευνα που ξεκίνησε και διεξάγεται από ανθρώπους από περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Οι άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων, θρησκειών, επαγγελμάτων συνδέονται με την έρευνα μεγάλης κλίμακας σε όλο τον κόσμο.

Κοινές έρευνες, μεταφράσεις, διεθνείς συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, τηλεδιασκέψεις, βίντεο με σχόλια από επιστήμονες και ειδικούς από όλο τον κόσμο, διεθνή συνεργασία και κατανόηση. Κοινός στόχος:

Να προσδιορίσουμε έναν ενιαίο σπόρο πνευματικής γνώσης που βασίζεται στη μελέτη κοινών αρχέγονων πνευματικών σπόρων από τις αρχικές πηγές των παγκόσμιων θρησκειών και επιστημονικών έργων.

Να βρούμε ευκαιρίες και επιλογές για την εξισορρόπηση των εκδηλώσεων της πνευματικής και ηθικής κρίσης στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης.

Να δείξουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του πνεύματος της ενότητας και των αντιφάσεων του συνειδητού στην πνευματική κληρονομιά του ανθρώπινου πολιτισμού.

Να βρούμε κοινούς κοινωνικούς και πνευματικούς και ηθικούς παράγοντες εδραίωσης της παγκόσμιας κοινότητας.

Ποια είναι η έννοια της ανθρώπινης ζωής;

Τι βρίσκεται στη βάση όλων των θρησκειών και των αγίων γραφών του κόσμου;

Τι ενώνει όλους τους ανθρώπους στη Γη;

Μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από μέλη του Διεθνούς Κοινωνικού Кινήματος «ΑΛΛΑΤΡΑ» με βάση τα κλειδιά τις Αρχέγονες Γνώσεις.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράζονται το μυστικό της Пνευματικής αλήθειας.

Μπροστά σε ποιά σημαντική επιλογή στέκεται η ανθρωπότητα και ο κάθε άνθρωπος σήμερα;

https://allatra.org/

edinoezerno@allatra.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.