25.02.2021
ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ.

Απότομη αλλαγή του κλίματος. Τι πρέπει να γνωρίζει ο καθένας από μας; Πως να επιβιώσουμε στο αύριο;

Εκπομπή, όπου ραγδαία ανεβαίνουν στην επιφάνεια ερωτήματα ζωτικης σημασίας για τις αλλαγές του κλίματος στον πλανήτη, για την προειδοποίηση των όσων έπονται. Κατακλυσμοί. Οι αιτίες και τα αποτελέσματα. Γιατί οι ακραίες φυσικές καταστροφές αυξάνονται και μεγαλώνει η έντασή τους; Η Έκθεση «Σχετικά με τα προβλήματα και τις συνέπειες της γενικής αλλαγής του κλίματος στην Γη. Αποτελεσματικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων» – γεγονότα,που πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας.

Μη αναστρέψιμο σημείο, πόσο μας έμεινε? Είσαι σίγουρος, πως αύριο η ζωή σου δεν θα αλλάξει απότομα, και η οικογένεια σου δεν θα αναπληρώσει τις σειρές των εκατομμυρίων κλιματικών μεταναστών; Τι πρέπει ο καθένας από μας να κάνει ήδη τώρα, για να μην γίνει αύριο θύμα της καταναλωτικής κοινωνίας και του εγωιστικού τρόπου σκέψης; Τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας σήμερα,έτσι ώστε να αποφύγουμε την θλιβερή μας μοίρα; Πολλά εξαρτώνται από σένα. Πως να αλλάξουμε την πορεία των γεγονότων;

Κοινωνία. Η επιλογή και η ελευθερία. Πως μα μην σιωπούμε; Μαζί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά! Πως να ενωθούμε; Τι είναι η αρνητικότητα του συνειδητού και τι η ελευθερία της Προσωπικότητας;

Τι σχέση έχουν η εσχατολογία, η κλιματολογία, οι συμπαντικές διαδικασίες με την πορεία της εξέλιξης της ανθρωπότητας; Τι στην πραγματικότητα μπορούν οι άνθρωποι και ποιά θέματα αποκρύπτουν οι θρησκείες; Ρεαλιστικά παραδείγματα στην σύγχρονη κοινωνία το πως ενώνονται οι άνθρωποι με βάση την εσωτερική ενιαία πνευματική αρχή, την ανθρωπιά και την αλληλοβοήθεια.

ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

Η Έκθεση «Σχετικά με τα προβλήματα και τις συνέπειες της γενικής αλλαγής του κλίματος στην Γη. Αποτελεσματικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων»

Η Έκθεση «Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑΤΡΑ»

Ο Παγκόσμιος Κοινός Σπόρος. Το πρώτο κομμάτι. Η ΕΠΙΛΟΓΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.